O Krašogradu

Krašograd nalazi se u malom slikovitom mjestu Bratina, na 25 km od Zagreba. Prekrasna priroda oduševit će svakog željnog tišine i odmora.

Krašograd nudi razne vrste smještajnih jedinica za samostalan boravak s pogledom na park ili jezero i besplatni bežični pristup internetu u cijelom objektu.

Sve smještajne jedinice objekta u potpunosti su opremljene svime što vam treba za nekoliko dana odmora u prirodi. Pojedini apartmani sadrže kuhinju opremljenu kuhinjskim posuđem, blagovaonicu, prostranu terasu s pogledom na vrt te vlastitu kupaonicu s tušem. 

Cijeli park uključuje kuće s apartmanima, bungalove, kapelicu, dva jezera, bazen, dječje igralište, sportska igrališta i farmu.

Gosti mogu objedovati u restoranu u okviru objekta Domaćica.

Ako ste rekreativac, u sklopu Krašograda nalaze se odbojkaško igralište, stolovi za stolni tenis, vanjski bazen (koji radi u sezoni kupanja) i nogometno igralište, a ako se želite samo šetati i uživati u prirodi, oko cijelog Krašograda vodi šetnica s prekrasnim pogledom na zeleni krajolik i jezero.

Ako se odlučite na višednevni posjet, u neposrednoj blizini su rijeka Kupa i prirodni rezervat Crna Mlaka, idealna mjesta za poludnevni izlet.

Ekopark Krašograd

Ekopark Krašograd

Želite li uživati u prirodi i istovremeno u komforu našeg smještaja, rezervirajte već danas i jamčimo vam nezaboravan doživljaj.

  • Gostima je na raspolaganju besplatno parkirališno mjesto u sklopu objekta.
  • Zračna luka Zagreb smještena je na udaljenosti od 35 km. 
  • Na zahtjev je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca uz dodatnu nadoplatu.

POŠALJITE UPIT

Ekopark Kraš