O Ekoparku

Održiv razvoj i ekologija danas su sastavni dio planova razvoja u najširem smislu. Šireći ideju o organizaciji proizvodnje i poslovanja na ekološki prihvatljiv i održiv način, Kraš je izgradio vlastiti ekopark u Bratini, općini Pisarovina, što je ujedno i prvi značajniji iskorak iz primarnog biznisa proizvodnje slatkiša. Svi objekti na posjedu i pripadajući sadržaji pričaju ekopriču, od drvenih kućica čiji su apartmanski kapaciteti planirani za smještaj stotinjak osoba, restorana s originalnom ponudom specijaliteta, do farme krava koja nam omogućava bavljenje ekološkim stočarstvom.

S obzirom na to da je čitavo imanje nositelj ekološkog certifikata, svi navedeni objekti sagrađeni su od potpuno prirodnih materijala, drva i kamena, dok se poljoprivredni uzgoj obavlja prema najvišim standardima ekoproizvodnje.
Okruženje šumom pruža mogućnost da ponekad ugledate nešto od autohtone divljači (jelen, srna, divlja svinja, zec, fazan, trčka, šljuka) i brojnih ptica (roda, siva čaplja, lastavica, vrabac, sjenica, djetlić, žuna, kukavica, vrana, gavran, svraka, škanjac, sova, ćuk, štiglić, slakoper).

Ekopark Krašograd idealna je destinacija koja, nakon svakodnevnih obaveza, pruža avanturistima, znatiželjnicima i putnicima namjernicima relaksaciju u prekrasnom okruženju istinske seoske idile.

Ekopark Krašograd
Ekopark Krašograd
Ekopark Krašograd
Ekopark Krašograd